Over ons

OVER ONS

Dansplaats Engelen is dé dansschool in Engelen en omstreken! Samen dansen met plezier is ons motto. Je kunt bij ons terecht voor verschillende danslessen in allerlei stijlen voor elke leeftijd! Zie hiervoor ons rooster.

 

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor dansworkshops (op locatie), danskinderfeestjes op maat, openingsdansen voor een bruiloft, workshop voor een vrijgezellenfeest, danslessen voor bijzondere doelgroepen en ga zo maar door! Heb je interesse in een van bovenstaande ideeën of wil je een eigen idee inbrengen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

 

Missie

 

Dansplaats Engelen wil iedereen laten proeven van dans! Jong, oud, groot of klein: voor iedereen is er een mogelijkheid om te dansen en te bewegen. In een veilige omgeving werken we samen aan je zelfvertrouwen, creativiteit en danstechniek. Maar dansplezier staat natuurlijk op één: samen dansen met plezier!

 

Visie

 

In onze lessen gaan danstechniek, dansplezier en creativiteit hand in hand. Deze drie componenten versterken elkaar. In de lessen vinden wij het ook heel belangrijk dat de leerlingen zichzelf durven en kunnen zijn. Wij stimuleren de leerlingen dan ook om hun eigenheid te ontdekken. Iedereen is uniek; ook zij. Door het creëren van een veilige omgeving stimuleren wij de leerlingen om zichzelf te blijven verbeteren en te blijven groeien, en elkaar daarin ook te ondersteunen. Daarbij hoort natuurlijk het maken van fouten: graag zelfs! Zonder fouten te maken kun je immers niet groeien. Het sociale aspect van dans wordt ook zeker benadrukt in onze lessen: leren met en van elkaar. Maar dansplezier staat natuurlijk op één! Samen dansen met plezier bij Dansplaats Engelen!