1Vervolg_slider_dansplaats_engelen_6
1Vervolg_slider_dansplaats_engelen_1
1Vervolg_slider_dansplaats_engelen_2
1Vervolg_slider_dansplaats_engelen_5

Annemarie Cools

100% passie
200% energie

Lesgeven geeft energie! Samen met de leerlingen maak ik een feest van elke les. Dansplezier, dansimprovisatie en danstechniek gaan in mijn lessen hand in hand. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich veilig voelen, want dat zorgt voor een fijne en vertrouwde sfeer. Fouten maken? Heel graag! Zonder fouten kan er ook geen groei zijn.

Ik vind het heel leuk om choreografieën te maken, waarin de leerlingen gevoelens en emoties kwijt kunnen; choreo’s met een verhaal. Op die manier hebben de leerlingen zelf ook wat vrijheid in de dans. Want dansen is vrij zijn!

Naast mijn werkzaamheden op de Dansplaats, geef ik ook dansles aan kinderen met een verstandelijke en motorische beperking.

Nadat ik mijn HBO opleiding tot Docent Dans in Tilburg heb afgerond, heb ik een opleiding tot poweryogainstructeur gedaan bij de AALO: ik kan niet stilzitten!

Arjuna Vermeulen

100% eigenwijs
200% skills

Sinds januari 2016 versterkt Arjuna ons docententeam als breakdance docent. Hij weet de boys de tricks te leren van Breakdance. Zijn motto is “jong geleerd is oud gedaan”. Je kunt dan ook niet vroeg genoeg besmet raken met het breakdance virus. Vanaf het moment dat je fysiek sterk genoeg bent, kun je al leren breakdancen. Arjuna’s missie is om Breakdance op de kaart te zetten in Den Bosch en omgeving. Bij Dansplaats Engelen is zijn doel alweer een stukje dichterbij.

Milou van Dooren-Weekers

100% creatief
200% dans

Mijn naam is Milou van Dooren-Weekers en volgend jaar mag ik met trots zeggen dat ik 10 jaar dansdocent hiphop ben! Met veel plezier maak ik iedere vakantie nieuwe lesblokken om vervolgens het jaar af te sluiten met een spetterende voorstelling. In de les staat plezier voorop, maar natuurlijk ook een stukje educatie en dansbeleving. Mijn levensmotto: ‘You can’t live at all, if you can’t live fully now!’

Linsey Korsten

100% dans
200% motivatie

Mijn naam is Linsey Korsten. Dansen is mijn grootste passie en hobby. Sinds mijn 3e sta ik al op het podium als kleine danseres. Vanaf 2015 ben ik dansdocent hiphop/streetdance en geef ik met veel passie les aan mijn leerlingen. Plezier staat bij mij voorop, maar motivatie is natuurlijk ook van belang. Leerlingen die open staan voor nieuwe uitdagingen, choreografieën en hun ideeën inbrengen. Dansers die niet bang zijn om te vallen, op te staan en door te gaan, dat zijn de beste!

Met veel plezier ga ik de uitdaging aan en mag ik het selectieteam The Hiphop Statement gaan trainen.

Ik wil graag meedansen!

REALISATIE EN ONTWERP Buro Bij | POWERED BY GrafiSIS | VOORWAARDEN download hier